Går du med en drøm om hytte på fjellet ?

Vegglifjell er en ganske ukjent perle som grenser mot Hardangervidda. To timers kjøring fra Oslo så er du i ett fjell-landskap som passer perfekt for deg som liker å gå tur i fjellet, sommer som vinter . Her er det mange mil oppkjørte skiløyper og du kan faktisk gå på ski helt innover Hardangervidda. På sommerstid er det et stort oppmerket nett av turstier . Fiskevann og sykkelstier.
Vegglifjell ligger i Numedal , også kalt middelalderdalen. Her har vi flere stavkirker og mange middelalderhus som er godt bevart. Middelalderuka hver sommer byr på rikholdig kulturarrangement og noe for enhver smak.
Kunne du tenke deg å bli en del av disse herlighetene ? Ta kontakt med oss !
e-post; hallge-t@online.no Mobil ; 93894666

mandag 21. oktober 2013

Smaken av en vinter ....

Den første snøen på Vegglifjell la seg i natt. Ikke noen mengder akkurat men nok til at en kan snuse litt på vinteren. Kanskje nok til at noen fikk lyst til å ta frem skia og i det minste se på dem. Ikke lenge igjen nå nei.  Vegglifjell har et flott løypenett på vinteren. Vi har kanskje ikke de store alpinbakkene men vi har et skitur-terreng som passer for alle aldre og nivå.  Kommer snøen kan vi tilby løyper klare for skitur i julestemning og måneskinn  i juleferien. Har du lyst til å besøke oss viser vi deg gjerne både tomter og skiløyper. Vinterferien er jo et stykke unna men planlegg gjerne et besøk på Vegglifjell da og få med dere Vegglifjellrennet.
Ta kontakt for tomtevisning med Hallgeir Tveiten 93894666 eller Kari Tveiten 92408029
Velkommen til Vegglifjell !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar